VAŠA PROMETNA SIGURNOST

Povijest tvrtke

VPS inženjering d.o.o. je specijalizirana tvrtka iz područja prometne tehnike i izvođenja prometne signalizacije osnovana 1993. godine kao obiteljska tvrtka u cilju poticanja, sudjelovanja i primjenjivanja sigurnosti u cestovnom prometu.
Od osnutka orijentirani smo na pružanje visokostručne i optimalne usluge.
Jamstvo kvalitete je dugogodišnje iskustvo na poslovima izvođenja i održavanja radova u prometnoj signalizaciji i prije samog osnivanja tvrtke.
Uvažavajući pohvale, sugestije i kritike uz stalno usavršavanje te spajanje mladih kadrova i znanja uz primjenu stečenog iskustva, danas smo prepoznatljiv partner po pouzdanosti i kvaliteti.

Izradom i ugradbom horizontalne i vertikalne prometne signalizacije te urbane prometne i turističke signalizacije stekli smo povjerenje u gradovima, općinama, naseljima, turističkim odredištima i mnogim poslovnim subjektima na poslovima prometnog i vizualnog uređenja parkirnih i garažnih prostora, javnih cesta, graničnih prijelaza, nacionalnih parkova, kolodvora, brodogradilišta, bolnica, domova zdravlja, škola, igrališta, trgovačko - prodajnih centara i poslovnih objekata, tvornica, transportnih puteva i prostora za posebne namjene (skladišta i proizvodni pogoni), zračnih luka (aerodroma, heliodroma), marina, odmorišta, kampova, hotela, apartmana...

Sposobni smo u kratkom roku u potpunosti odgovoriti na sve zahtjeve investitora od izrade projekta i individualnog dizajna do realizacije, poštivajući pravila i propise.
Raduje nas što smo prepoznati u gradovima, općinama, turističkim odredištima i mnogim poslovnim subjektima.

Obratite nam se s povjerenjem, mlada i osposobljena ekipa spremna je odgovoriti na sva pitanja, te Vam pomoći savjetom ili poticajnim prijedlogom.

Vaš kvalitetan i pouzdan partner u prometu

TKO SMO I ŠTO RADIMO?

Organiziranije vođenje prometa

Našim radom na obilježavanju prometnica, javnih ustanova, sportskih objekata, parkirališta, garaža, turističkih i stambeno - poslovnih objekata, prostora za posebne namjene, trgovačko – prodajnih centara uveliko smo osigurali vidljivijem i organiziranijem vođenju prometa u kretanju i mirovanju.

Individualni pristup

Individualnim pristupom kreiramo rješenje stavljajući naglasak na kvalitetu i izgled te prema potrebi i dizajn, koji se posebno danas traži na području prometnog uređenja garažnog prostora, vizualne komunikacije, urbane prometne i turističke signalizacije a sve poštivajući prometna pravila i propise.

Kvaliteta izrade i sigurnost

Kompletna usluga horizontalne, vertikalne i turističke signalizacije izvodi se i izrađuje od najkvalitetnijih atestiranih materijala u skladu s Zakonom o sigurnosti prometa na cestama i Pravilniku o prometnim znakovima, signalizaciji i opremi na cestama.

PROIZVODI I USLUGE